Pagina's

dinsdag 21 maart 2017

Fopcadeautjes

1 april!

Het is weer bijna oppassen geblazen voor post-it's op je rug en folie over de wc-bril, want.. 1 april komt eraan! Heb jij zo'n lolbroek in de familie of wil jij zelf een grap uithalen? Een goede voorbereiding is het halve werk. Dat geldt ook voor goed materiaal: zorg dat je goede fopcadeautjes in huis haalt, waarmee je grap niet kan mislukken.

1 april is de perfecte aanleiding voor een goede grap, maar natuurlijk zijn deze fopcadeautjes ook net zo leuk (en is de verrassing nog groter) op alle andere dagen.De leukste fopcadeautjes

Deze fop-kauwgum is ideaal voor kinderen. Wat een lol, als ze iemand vragen om een stukje kauwgum! Zoek je iets waarmee je een schrikmoment creëert? Dat gaat zeker lukken met een fopgebit. Doe pas je mond open of begin met praten als alle ogen op je gericht zijn en de grap kan niet mislukken.

Insecten of spinnen doen het ook altijd erg goed. Onder een kussen, in bed of in de soep. Wat je ook niet in de soep tegen wilt komen is een oog!


Een grappig kinderfeestje

Of wat dacht je van een kinderfeestje waar de grappen en grollen centraal staan? Dat wordt lachen...! Een scheetkussen, bijvoorbeeld verwerkt in een spel zoals zakdoekje leggen of de stoelendans, mag niet ontbreken.

Een grabbelton past ook heel erg goed bij een grappig feestje, vooral als je er ook wat gekke materialen (hondendrol van peperkoek, scheerschuim, gekookte spaghetti, insecten) in doet.

Voor oudere kinderen staat een rondje moppen tappen garant voor veel lachen. Of speel het spel 'Wie ben ik'? Eventueel in teams, waarbij elk team een bekend persoon of personage is en alleen door ja/nee vragen te stellen erachter moet komen wie ze zijn.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten