Pagina's

dinsdag 4 april 2017

Trakteer eens op 'n sleutelhanger!

Traktatie-sleutelhangers

Gezond trakteren is de trend. Veel scholen en kinderopvangcentra weren snoep-, koek- en chipstraktaties, dus dan heb je twee keuzes: maak iets met fruit of kies een klein cadeautje om uit te delen (of een combinatie van die twee!).

Kindersleutelhangers zijn als traktatie erg in trek. Waarom? Sleutelhangers zijn er in veel verschillende thema's, dus er zit altijd iets tussen waar jouw zoon of dochter fan van is, en het is een goedkope traktatie. Je hebt al een grappige sleutelhanger vanaf 25 cent per stuk.Goedkope sleutelhangers

Niet alleen als traktatie op school, ook na afloop van een kinderfeest of verjaardagsfeest is het hip om een sleutelhanger uit te delen. Ben jij op zoek naar een goedkope sleutelhanger als traktatie of uitdeelcadeau? Neem dan snel een kijkje in onze webshop. Dit zijn de meest budgetvriendelijke sleutelhangers:Sleutelhangers zelf maken

Wist je dat je sleutelhangers ook zelf kunt maken? Hartstikke leuk om te doen als activiteit op een kinderfeestje. Dan heb je ook direct een leuke herinnering voor de kids om mee naar huis te nemen!

Met krimpfolie kun je zelf sleutelhangers maken. Kies een set, bijvoorbeeld deze grappige figuurtjes of auto's voor de jongens, en ga aan de slag. Alles wat je nodig hebt zit in deze set, inclusief duidelijke instructies. Het enige wat je zelf nodig hebt is een oven! Een iets simpeler knutselkarwei zijn de t-shirt sleutelhangers. De kids kunnen hun eigen t-shirt tekenen en kleuren en je hoeft ze vervolgens alleen in de plastic houder te schuiven.Geen opmerkingen:

Een reactie posten