Pagina's

dinsdag 9 mei 2017

Knutselen voor Moederdag

Wat maak je voor Moederdag?

Een zelfgemaakt knutselwerkje valt altijd goed in de smaak. Weet je niet wat je moet maken en wil je origineel voor de dag komen? Lees snel verder, wij zetten enkele leuke DIY-cadeautjes voor Moederdag op een rij.

Zit jouw mama vaak met haar neus in de boeken? Een boekenlegger met jouw eigen design is dan zowel een praktisch als prachtig cadeau. Met een mooie of gekke foto van de kids maak je elke moeder apetrots. Helemaal als het is zo'n speciaal lijstje zit! Deze fotohouders zijn ook erg leuk om te decoreren en te geven voor Moederdag.Creatief met decopatch

Heeft je moeder een favoriet dier? Of misschien verzamelt ze wel beeldjes van dieren? Vul dan haar verzameling aan en verras je lieve mama met een uniek exemplaar. Met Decopatch maak je van een papier maché dier een waar kunstwerk. Kies eerst het dier, (tip: poezen, paarden, giraffen en olifanten zijn erg populair bij moeders!), en vervolgens decopatch papier met leuke prints. Heb je al lijm in huis?

Is je moeder geen dierenfan? Je kunt ook een spiegel versieren. Geef het samen met een kaartje waarop je schrijft 'voor de liefste en mooiste mama van de wereld' en Moederdag kan niet meer stuk!


Bosje bloemen knutselen

Bloemen en iets zelfgemaakt zijn dé favoriete cadeaus om te krijgen voor Moederdag. Combineer die twee en geef mama een mooi bosje bloemen wat je zelf in elkaar knutselt. Hoe pak je dat aan? Wij hebben dit handige tutorial voor je gevonden inclusief een gratis printable van de bloemen; wel zo handig, want dan hoef je de bloemen niet zelf te tekenen.

Heb je voldoende decoratiematerialen in huis? Stiften en kleurpotloden natuurlijk, maar denk ook aan glitters en stickers. Daarmee maak je het knutselwerkje voor mama extra speciaal!


Snoep en kaarsen

Kaarsen en waxinelichthouders zijn net als bloemen altijd een succes om te geven voor Moederdag. En ook die kun je zelf decoreren. Deze houder met hartvorm is een echte hartensmelter; zeker als jij 'm speciaal voor je mama hebt versierd.

Ben je een klein beetje laat met je moederdagcadeau en heb je voor een knutselwerkje te weinig tijd? Bestel dan deze waxinelichthouder met toffees. Een super mooi verpakt cadeautje en als de snoepjes op zijn, dan kan het kaarsje erin. Origineel en sfeervol!Geen opmerkingen:

Een reactie posten