Pagina's

dinsdag 27 juni 2017

Een fotomodellenfeestje organiseren

Topmodel voor één dag

Een droom voor veel meiden! Ook voor jouw dochter en haar vriendinnen? Dan heb je een ideaal thema te pakken voor het kinderfeestje, namelijk een fotomodellenfeestje. Het is bovendien een perfect thema voor wat oudere meiden (vanaf 8 of 9 jaar) voor wie veel thema's 'niet meer cool' of kinderachtig zijn. En, je kunt het kinderfeest thuis organiseren. Klinkt goed?

Je hoeft nu alleen nog de versiering, accessoires en de activiteiten te regelen en je hebt alle ingrediënten in huis voor een onvergetelijk kinderfeestje. Natuurlijk helpen we jou op weg met tips en ideeën!Kinderfeestje met catwalk

"Say cheese! Want je bent uitgenodigd op mijn fotomodellenfeestje!" Een leuke tekst voor op de uitnodiging. Je maakt de uitnodiging nog leuker door het samen met een fotocameraatje of deze snoep-lippenstift te geven. Het perfecte begin van een modellenfeest! Wil je liever wachten met cadeautjes tot het feestje zelf? Nodig de gasten dan uit met deze mooie glamour uitnodigingskaarten.

Eén ding daar kom je niet onderuit: de catwalk. Er moet een catwalk zijn op een fotomodellenfeest. Een rode loper is een goede oplossing, dus kijk of je nog een rood kleed hebt liggen of kunt lenen. Is dat niet het geval? Creëer dan een gangpad door aan beide kanten stoelen en lichtjes te plaatsen.


Tips voor de modeshow

Maak het 'echt' door de meiden door een gordijn te laten stappen als entree op de catwalk (kun je ook nabootsen met een vliegengordijn of crepe papier). Zorg voor leuke, herkenbare en uptempo muziek (stel de afspeellijst van tevoren samen, samen met je dochter!)

Sommige meiden zullen stralen, andere vinden het best een beetje eng. Zorg daarom dat je genoeg tijd hebt om een paar keer te oefenen en kijk met z'n allen een youtube-filmpje over hoe je over een catwalk loopt. En zorg voor voldoende accessoires, verkleedspullen en natuurlijk mooie make-up. Photobooth props zijn hip en helpen om lekker los te gaan!


Activiteiten voor de modellen

Vaak denken ouders dat een fotomodellenfeestje alleen maar draait om make-up, een modeshow en oneindig veel fotoshoots. Natuurlijk dat hoort erbij, maar er zijn heel veel andere leuke activiteiten die passen bij een modellenfeest.

Samen sieraden maken is een gezellige knutselactiviteit én je hebt direct wat extra accessoires voor de fotoshoot en catwalk te pakken. Met deze complete set maken de meiden de mooiste kralen sieraden.

En laat de meiden maar eens tonen hoeveel modegevoel ze hebben. Geef iedereen een blanco shirt en zorg voor voldoende textielstiften, plaksteentjes en glitters. In plaats van een t-shirt kun je ook kiezen voor een hip portemonneetje om te decoreren, een perfecte accessoire voor op de catwalk! En leuk om mee naar huis te nemen als aandenken.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten