Pagina's

dinsdag 12 september 2017

Kom jij op mijn Cars kinderfeestje?

Kinderfeestje Cars 

Bliksem McQueen, Jackson Storm en Cruz Ramirez zijn dé sterren van de nieuwe Cars film. Ga jij voor jouw zoon of stoere dochter een Cars kinderfeestje organiseren? Prikkel de fantasie van de kids en laat deze helden terugkomen in de spelletjes, traktaties en decoratie. De kids kunnen in de huid van hun favoriete racer kruipen en helemaal opgaan in hun rol.

Natuurlijk helpen we je met tips en ideeën voor activiteiten en lekkernijen, zodat je jouw kind een onvergetelijk Cars kindersfeest kunt geven. Zorg dat je voldoende Cars ballonnen, vlaggen, bekers en borden hebt, zodat de aankleding van je Cars feest tip-top in orde is.


Alle racers verzamelen!

De gasten nodig je natuurlijk op gepaste wijze uit, met een uitnodiging in het Cars-thema of in racestijl. Rood staat voor snelheid, niet voor niks de kleur van Bliksem, dus met deze stoere Cars kaart in rode envelop zet je meteen de juiste toon.

Wil je zelf creatief aan de slag? Maak een keycord met daaraan echte VIP-pasjes voor de gasten, waarmee ze exclusief toegang krijgen tot het feest (of de pit!). Hier vind je een tutorial en handig template voor zo'n gave VIP pas.


Eten en drinken

Onthoud, je gasten zijn racewagens. Vul een watertap met ranja en plak er een sticker op met 'Motorolie'. Helemaal leuk als je een tapvat in de vorm van een jerrycan kan vinden! Gebruik Cars bekers om uit te drinken of knip een aantal Bliksem McQueen ogen en plak deze op rode bekers. Flesjes water maak je Cars-proof door er zwart-wit geblokte tape of papier omheen te plakken.

Haal inspiratie uit de film voor de snacks, bijvoorbeeld Sally's Cozy Cones gevuld met popcorn. Of stoplichten gemaakt van brownies met smarties, bolletjes meloen in de 3 verkeerslicht-kleuren, chocolade donuts als autobanden en van appelpartjes en druiven maak je eenvoudig race-auto's.


Cars spelletjes en speurtocht

Voor kids in de leeftijd van 4 en 5 jaar hoef je niet uit te pakken met ingewikkelde spellen. Echte Cars die cast auto's en dit gave speelkleed van Cars vormen een uitstekende basis van een geslaagd kinderfeestje. Vrij spelen is op deze leeftijd het allerleukst. Voor de afwisseling zorg je voor enkele andere activiteiten. Maak een racebaan waar de kids 1 tegen 1 hun auto's vanaf kunnen laten rijden en haal de racers even het huis uit met een speurtocht. Denk terug aan Cars 1, waar Bliksem McQueen spoorloos was, en speel dit na.

Meer inspiratie? In dit artikel vind je veel suggesties voor leuke spelletjes en activiteiten op een Cars kinderfeestje.


Cars uitdeelcadeautje

Is de Piston Cup uitgereden? En zijn de prijzen verdeeld? Laat de coureurs dan even bijgekomen met een hapje en een drankje en zet de Cars film op.

Als het tijd is om naar huis te gaan, dan geef je de gasten een bedankje mee en een leuke herinnering aan het feest. Vul een Cars feestzakje met een bedankkaartje en wat kleins, zoals een autootje, Cars bellenblaas, een stickervel en een Cars kleurplaat. Tip: maak een Cars fotohokje en maak met een polaroid foto's die je meegeeft (of laat iemand ze ondertussen uitprinten).


Geen opmerkingen:

Een reactie posten