Pagina's

dinsdag 9 januari 2018

Helemaal hip: een Eenhoorn Party

Alle eenhoorns verzamelen!

Eenhoorns, of unicorns in het Engels, zijn hip. Op kleding, in een meisjeskamer, op schoolspullen en dus ook... juist, als thema voor een kinderfeestje!

Heb jij ook een eenhoorn-fan in huis? Geef je dochter dan een hip en onvergetelijk kinderfeestje met versiering, traktaties en spelletjes in het eenhoorn thema. Kun je wel wat inspiratie gebruiken? Daar helpen wij je graag bij, dus lees snel verder.




Eenhoorn versiering voor kinderfeest

Bij een eenhoorn feestje draait het (natuurlijk) om de eenhoorn en regenbogen; laat deze elementen volop terugkomen. Om te beginnen natuurlijk met de uitnodiging. Met deze prachtige unicorn uitnodigingskaart begint het feestje voor de jarige al een beetje! Handig, je kunt er alle informatie over het feestje op kwijt.

Met deze sprookjesachtige eenhoorn versiering tover je de feestruimte gemakkelijk om tot eenhoorn paradijs. Vul aan met een vlaggenlijn in de kleuren van de regenboog en deze schattige eenhoorn ballonnen. Wil je de gasten al bij binnenkomst verrassen? Leg op de stoelen deze eenhoorn tiara klaar... Het feest kan beginnen! 


Eenhoorn spelletjes

Wat zijn leuke eenhoornspelletjes? Gebruik je fantasie en er zijn veel leuke activiteiten te verzinnen. Zoals:
  • Ezeltje prik, maar dan de eenhoorn variant: prik de hoorn op de juiste plek
  • Eenhoorn poep maken! Dat klinkt vies en daarom vinden kinderen het hilarisch. Het is niets meer dan gekleurd slijm, maar het ziet er wel heel grappig uit. In deze video-tutorial vind je een duidelijke uitleg.
  • De Piñata Eenhoorn, een geweldige activiteit om te doen. Vul de piñata met snoep en cadeautjes en laat de kinderen aan de pullstrings trekken of slaan met stokken zodat de piñata opent.
  • Gezellig kleuren met deze eenhoorn-inkleurtas! Hartstikke leuk om na afloop van het feestje mee te geven.
  • Op een eenhoornfeestje maak je natuurlijk een eenhoorn schudbal! Eerst het plaatje kleuren, water toevoegen en schudden maar. De glitters maken het extra mooi.
  • Eenhoorn sleutelhangers decoreren, een leuk aandenken om mee naar huis te nemen!

Traktaties en uitdeelcadeautjes

Van marshmellows, cupcakes en donuts maak je de leukste eenhoorn traktaties. Lekker om tussen de spelletjes door te snoepen! Ook deze mini regenboog zuurstokjes passen perfect op een eenhoorn feest, al is het maar voor de decoratie! De absolute blikvanger op de traktatietafel is natuurlijk deze Eenhoorn Traktatietaart. Ook ideaal om in de klas uit te delen!

Natuurlijk geef je de gasten graag een kleinigheidje mee naar huis. Knutsels, zoals de schudbal, sleutelhanger of inkleurtas, zijn een perfect aandenken aan het feestje. Zoek je nog iets kleins voor in de uitdeelzakjes? Een velletje eenhoorn stickers, een eenhoorn jojoeen potlood of klein notitieboekje zijn goede opties! 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten