Pagina's

dinsdag 9 oktober 2018

Altijd-goed-cadeautjes voor kids

Cadeaustress!?

Met al die kinderfeestjes, verjaardagen, zwemdiploma's en goede rapporten blijf je naar de speelgoedwinkel gaan om een cadeautje te kopen. Heb je daar nou eigenlijk niet zoveel zin in? Zorg dan voor een voorraadje altijd-goed-cadeaus. Heel handig, want je hebt altijd een cadeautje in huis en je voorkomt last-minute cadeaustress.

Tip: koop cadeautjes in twee categorieën: cadeaus voor 1 of 2 euro, leuk om te geven na een tandartsbezoek of na een zwemles waar zoon- of dochterlief heel erg tegenop zag, en cadeaus tussen de 5 en 7 euro voor een kinderfeestje.



Kleine cadeautjes

Op zoek naar een goedkoop altijd-goed-cadeau? Er is veel om uit te kiezen! Met een klein budget, onder de twee euro, kun je bijvoorbeeld deze cadeautjes kopen:

Deze kleine cadeautjes zijn ook ideaal als bedankje om mee te geven na afloop van een verjaardag of kinderfeestje.


Altijd-goed-cadeau voor meisjes

Voor meiden heeft SES leuke knutselpakketten, bijvoorbeeld om zelf sieraden en armbandjes te maken of doosjes te borduren. Met een prijs rond de 7 euro zijn dit perfecte cadeautjes voor een kinderfeestje. Iets goedkoper maar net zo leuk om te geven (en krijgen) is een springtouw met teller.

Eenhoorns, Frozen en alles wat glittert zijn verder dé thema's voor een altijd-goed-cadeau voor een meisjes. Ook in die categorieën zijn er veel kleine cadeautjes om uit te kiezen, zoals een mini-handtasje of een eenhoorn tiara. Kijk zelf eens rond!


Altijd-goed-cadeau voor jongens

Waar maak je jongens blij mee? Dat gaat zeker lukken met deze gave raceauto's. Voor jongens in de leeftijd van 3 tot 5 jaar zijn verkleedspullen ook een geweldig cadeau. Met een brandweerhelm, piratenhoed of politiehelm heb je voor weinig geld iets heel leuks om te geven. Ook jongens knutselen graag. Kies bijvoorbeeld deze houten voetballertjes om te decoreren (en daarna lekker mee te spelen).

Lekker lachen met een scheetkussen! Het maakt niet uit hoe oud jongens zijn, met een scheetkussen is het altijd dolle pret.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten