Pagina's

maandag 23 december 2013

Lego Speelgoed voor alle leeftijden

Kids zijn urenlang zoet als ze met Lego spelen. Ze maken de vreemdste voertuigen en gebouwen van alle Lego steentjes die ze kunnen vinden. Vaak ontstaan er complete Lego-steden met de leukste, kleine details. Kids gaan helemaal op in het bouwen en fantaseren. En daar zijn we als volwassenen af en toe best een beetje jaloers op ;-)

Lego biedt kinderen al jarenlang veel speelplezier. Het stimuleert de verbeelding van kinderen. Met een beetje creativiteit en wat oefening kunnen ze alles maken wat ze willen. De lego stenen zijn veilig, onverwoestbaar en gaan jarenlang mee. En Lego heeft speelgoed-thema's voor alle leeftijden. Een perfect kindercadeautje dus.


Lego Juniors voor kleine kinderen

Lego Juniors is het ideale bouwspeelgoed voor kinderen van 4 tot 7 jaar. De Juniors Sets zijn een ideale kennismaking met de mogelijkheden van Lego. Met deze startersets kunnen kids hun bouwvaardigheden alvast oefenen.

Deze rode Lego Juniors Bouwset is een prachtig cadeau voor kleine bouwvakkers. Met deze legoset tover je in een handomdraai een bouwplaats tevoorschijn.  Compleet met kraan en sloopkogel, kruiwagen, vrachtwagen, steiger, bouwvakker met veiligheidshelm. Hier hou je kinderen urenlang mee zoet.

Lego Friends voor meiden

Lego Friends draait om 5 vriendinnen die avonturen beleven in de Lego stad Heartlake City. Meisjes kunnen elke scène uit het alledaagse leven naspelen met de meest uiteenlopende Lego Sets. Denk aan een complete Lego bakkerij met alles erop en eraan.

En wat dacht je van dit Lego Friends cruiseschip. Dit is zo'n leuk cadeau voor meiden. De boot is helemaal compleet met accessoires als jetski's, waterski's, picknicktafel, dekstoelen, dolfijnen en lekkere cocktails uit de blender. Alles voor een heerlijk feestje op het water!

Lego Creator voor jongens

Onder de naam Lego Creator vind je veel jongensspeelgoed. Wat vind je bijvoorbeeld van deze Lego Creator Super Racewagen met grote spoiler en aërodynamische vorm. Het meest populair is echter (en hoe kan het ook anders) deze stoere Lego Creator Power Digger.

Deze stoere graafmachine kun je bovendien gemakkelijk en snel ombouwen tot een kiepwagen of een dieplader. De graafmachine is op elk terrein te gebruiken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten