Pagina's

woensdag 9 april 2014

Woezel en Pip speelgoed

Wij zijn gek op Woezel en Pip 

We hebben vandaag een heleboel nieuwe Woezel en Pip spullen aan onze webshop toegevoegd. Deze vriendjes zijn zo populair bij de kleintjes, dat we zeker weten dat we alle ouders (en opa's en oma's) van jonge kinderen hier een groot plezier mee doen.

Het gaat niet alleen om Woezel en Pip speelgoed, maar ook om Woezel en Pip feestartikelen, die je prima als vrolijke feestversiering kunt gebruiken bij het verjaardagsfeestje van je baby of peuter. Dit zijn een paar van onze favoriete Woezel en Pip spullen:

Woezel en Pip puzzel (4-in-1)


Deze Woezel en Pip puzzeldoos bevat maar liefst 4 puzzels met 4, 6, 9 of 16 puzzelstukjes. Als het je kindje is gelukt om de leg puzzel met 2 stukjes te maken, is er dus weer een nieuwe uitdaging in de vorm van een puzzel met meer stukjes. Elke legpuzzel heeft weer een andere leuke afbeelding van Woezel en Pip, zodat de belangstelling blijft.

Het is niet alleen mooi educatief speelgoed (zo'n puzzel bevordert de concentratie en zelfstandig werken), maar bezorgt je kindje ook veel plezier.

Woezel en Pip loopwagen

Deze houten babywalker leert je kindje niet alleen lopen, maar de loopwagen is tegelijkertijd ook een activity center. Al zittend kan je kleintje spelen met de verschillende vormpjes en kleuren, draaiende delen en schuifkralen. Deze spelletjes verbeteren de hand- en fijne vingermotoriek van baby's en peuters.

En dit alles wordt natuurlijk nog leuker als je kindje zijn of haar favoriete Woezel- en Pip figuurtjes herkent.

Woezel en Pip blokken

Deze stevige blokkendoos met hengsel bevat 50 houten blokken in verschillende vrolijke kleuren, die zijn voorzien van leuke plaatjes van Woezel en Pip en hun vriendjes uit de Tovertuin.

De blokken zijn geschikt voor kinderen vanaf 1 jaar. Laat je kindje zien hoe je een toren van blokjes bouwt. En gun hem of haar daarna vooral het plezier van het omgooien van de blokkentoren. Na het spelen kun je de blokken opbergen in de opbergdoos.

In bad spelen met Woezel en Pip

Spelen met water is leuk. Gaat je baby graag in bad? Dan zijn deze Woezel en Pip badfiguurtjes een echte aanrader. De figuurtjes van kunststof blijven drijven en zorgen zo voor nog meer badder-plezier.

Ook leuk is deze badset met 4 vrolijke baby-bubbels, geschikt voor baby's vanaf 6 maanden. Ook deze ballen, met daarin roterende afbeeldingen van Woezel en Pip, blijven drijven. Kinderen vinden het geweldig om te zien hoe de ballen steeds weer naar boven schieten als je ze onder water houdt.

Woezel en Pip verjaardag

De Woezel en Pip versiering mag natuurlijk op geen enkel Woezel- en Pip feestje ontbreken. Er zijn Woezel en Pip ballonnen, slingers, bordjes, bekertjes en servetten. Het Woezel en Pip tafelkleed maakt de feestversiering helemaal compleet.

Ook zijn er vrolijke uitnodigingskaarten van Woezel en Pip waarmee je de gasten kunt laten weten waar, wanneer en hoe laat je ze op het verjaardagsfeestje verwacht. Wil je de gasten na afloop nog iets lekkers meegeven? Dat kan in deze leuke Woezel en Pip traktatiezakjes.
Geen opmerkingen:

Een reactie posten