Pagina's

dinsdag 21 juli 2015

Strandlakens kind

Strandlaken kind

Hebben jouw kinderen ook zo'n zin in de vakantie? Maak de vakantievoorpret dan nog groter door hen een nieuw strandlaken cadeau te doen! Voor kinderen zijn er de mooiste strandlakens, van hun favoriete helden, series of films. Alle strandlakens voor kinderen vind je hier!

Voor de peuter en kleuters zijn er strandlakens van Kabouter Plop, Sesamstraat, Hello Kitty en Micky Mouse. De strandlakens zijn heerlijk zacht en ideaal voor op het strand of bij het zwembad. Verras jouw kind(eren) met een prachtig strandlaken!


Strandlaken girls & boys

Ook voor de grote kinderen is er volop keuze uit leuke strandlakens! Welke meid is er geen fan van de film Frozen? Van Frozen kun je kiezen uit maar liefst drie verschillende Frozen strandlakens. Erg handig als je meerdere meiden thuis hebt, zo weten ze precies welke van hen is! Dit badlaken van Disney's Violetta is ook erg populair onder meiden.

Heb jij een voetbalfan thuis rondlopen? Dan is de kans groot dat hij een gat in de lucht springt met dit Messi strandlaken. Of is je zoon meer een heldentype en krijgt hij geen genoeg van Spiderman? Of weet hij alles van Skylanders? Alleen even oppassen dat hij het badlaken straks wel gebruikt om op te liggen en niet als cape :)


Ook handig op vakantie

Strandlakens check. En nu je toch bezig bent, kun je meteen de rest van je vakantie-checklijst afwerken. Leuke spelletjes voor op de camping of op het strand zijn bijvoorbeeld onmisbaar en brengen veel lol. Catch hands is een sportief spel waarbij je het balletje met zuignappen gooit en opvangt met plastic handen. Met deze Fun Shooter beleef je op vakantie én thuis een hoop waterpret! En, you never leave home without a strandbal!

Lees ook dit bericht met handige tips voor een strandvakantie of een dagje naar het strand.


Spel voor vakantie

Wat ons betreft onmisbaar op elke vakantie. Voor jong en oud. Maakt niet uit waar je naartoe gaat. Voor onderweg in de auto, een verveeld moment op de camping of gezellig 's avonds in je vakantiehuisje. Het zijn twee woorden: Skip Bo. Een heerlijk kaartspel voor iedereen om te spelen.

De Skip Bo Junior editie is voor kinderen in de leeftijd van 4 tot 12 jaar. Lukt het om de juiste kaarten te verzamelen die een reeks vormen? Inzicht en strategie zijn vereist!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten