Pagina's

dinsdag 24 september 2019

Wat is een leuk kinderfeest voor meiden?

Kinderfeestje thuis voor meiden organiseren

Hoe organiseer je een leuk kinderfeest voor meiden zonder er bakken met geld aan uit te geven? Goed nieuws: het is niet zo moeilijk als het op het eerste gezicht misschien lijkt. Ook bij jouw thuis kun je een geweldig feestje geven. Geweldig én betaalbaar.

Wat heb je nodig? Een goed thema. Dit kan iets zijn waar de meiden helemaal fan van zijn, maar je kunt ook voor iets heel origineels kiezen. Om het thema bouw je het hele feestje heen en we kunnen je garanderen: dat is veel leuker dan een middagje naar de bioscoop op speeltuin.



Maarre... welk thema dan?

Goede vraag! Er zijn enorm veel thema's om uit te kiezen, natuurlijk ook afhankelijk van de leeftijd en interesses van de meiden. Voor jonge meiden, van 4 tot 7 jaar, is een echt meisjes-thema het allerleukst, zoals:



Meiden van 9 en 10 jaar

Voor meiden van 9, 10 en 11 jaar moet je wat origineler zijn om een leuk kinderfeestje thuis te organiseren. Maar... het kan wel! Bijvoorbeeld met deze feestjes:


Uitgelicht: een Unicorn feestje

Wat is dat toch met die unicorns? Meiden van alle leeftijden zijn fan van de magische eenhoorn, dus een Unicorn feestje lichten we speciaal uit. De invulling met spelletjes en tijdstip kun je natuurlijk afstemmen op de leeftijd, voor oudere meiden maak je er bijvoorbeeld een logeerpartijtje van.

Wat ze allemaal leuk vinden: een eenhoorn-haarband, schminken als een eenhoorn en de eenhoorn-piñata!

Lees meer ideeën voor Eenhoorn decoratie, traktaties en spelletjes!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten